DJ Double U in de Mix

Music is my life! The meaning is simple. When I'm playing for the crowd, I share a piece of my life that makes them dance and feel Happy: Music! It doesn't matter what kind of music: 70/80, Soul, Groove, (Deep) House or Dance. Please let me share my life with you.

Muziek is al van kleins af aan een onderdeel van mijn leven geworden. Er gaat geen dag voorbij zonder dat er muziek aanstaat.

Sinds nu alweer 15 jaar ben ik naast mijn "gewone" werk ook in de weekenden veel met DJ-en bezig.

Sta nu al jaren regelmatig bij Muller & Co Wijnbar Brasserie.

In 2022 voor de derde keer een Bruiloft in Ibiza. Corona heeft veel teweeg gebracht met o.a. het DJ -en.

Het geeft een fijn gevoel mensen te laten genieten van Muziek, of het nu voor 1000 man of 15 man is, maakt niets uit.

Ik heb altijd één motto: Music was my FIRST Love .