DJ Funkygroove

Zin in een danceparty bij jou thuis? Dan zit je goed, al kun je beter gaan staan, met DJ Funkygroove!

Onder het motto: "There's always time for one more song" neemt hij jou mee in zijn wereld van strakke hitmixes in de oneven weken op de zaterdagavond vanaf 19:00 uur.

DJ Funkygroove is ooit begonnen met zijn eigen drive-in in de jaren 80 en is sindsdien een vervent verzamelaar van 12inches met een collectie van ruim 9500 stuks groot.

In 2004 kwam hij in contact met Ben Liebrand waarvoor hij een uurmix heeft gemaakt die een week na uitkomst werd gedraaid op, toendertijd, radio Veronica in zijn programma "In the mix".

Sindsdien maakt hij naast DJ werk op bedrijfsfeesten en draaien in dancepubs veel, heel veel, uurmixes, remixes, minimixes en mashups die op diverse radiostations uitgezonden werden.

NU?

Nu is het tijd voor Altijd Hitradio! Een gezellig radiostation met een groot aanbod aan muziek, lekkere non-stop en vriendelijke D-jocks die jou tijdens gepresenteerde programma's meenemen in een heerlijke muziek-flow.

Wat komt er zoal bij DJ Funkygroove voorbij? Oldskool uit de jaren 80, 90 of 00's tot en met de allernieuwste danceable deephouse, electro, edm, trance en dubstep, hits van nu onder de naam "Tomorrow's Classics Today".

Heb je een verzoek voor een hitmix of minimix laat het weten via het webform op onze website of via onze facebook pagina!